Zinn for barn vurderinger

Cefuroxim-aksetil er en forløper for cefuroxim, som tilhører andre generasjon cephalosporin-antibiotika. Cefuroxim er aktiv mot et bredt spekter av patogener, inkludert β-laktamase-produserende stammer. Cefuroxim er resistent mot bakteriell p-laktamase, derfor effektiv mot ampicillinresistente eller amoksicillin-resistente stammer.

Den baktericide virkningen av cefuroxim er assosiert med undertrykket av syntesen av bakteriell cellevegg som følge av binding til hovedmålproteinene.

In vitro cefuroxim er aktivt i forhold til følgende mikroorganismer, Providencia spp., Providencia rettgeri; Gram-positive aerobe - Staphylococcus aureus (innbefattet stammer som produserer penicillinase, men unntatt meticillinresistente stammer), Staphylococcus epidermidis (inklusive stammer som danner penicillinase, men unntatt meticillinresistente stammer), Streptococcus pyogenes og andre beta-hemolytiske streptokokker, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus gruppe B (Streptococcus agalactiae); anaerobe - Gram-positive og Gram-negative cocci (.. inkludert Peptococcus spp og Peptostreptococcus spp), gram positive staver (.. inkludert Clostridium spp, med unntak av Clostridium difficile, Propionibacterium spp), gramnegative staver (.. inkludert Bacteroides spp og Fusobacterium spp), gram spiroketer ( Borrelia burgdorferi).

Følgende mikroorganismer kan brukes til å hjelpe deg, Citrobacter spp., Serratia spp., Bacteroides fragilis.

farmakokinetikk

Etter oral administrering absorberes cefuroximaksetil sakte fra mage-tarmkanalen og hydrolyseres raskt i tarmslimhinnen og blodet, og frigir cefuroxim. Cefuroxime Axetil absorberes optimalt når stoffet tas straks etter et måltid.

Etter å ha tatt tabletter Cmax cefuroxim (2,9 mg / l for en dose på 125 mg og 4,4 mg / l for en dose på 250 mg) observeres etter ca. 2,4 timer når du tar stoffet etter et måltid.

Etter å ha tatt suspensjonen Cmax cefuroxim (2-3 mg / l for en dose på 125 mg og 4-6 mg / l for en dose på 250 mg) observeres ca. 2-3 timer etter at du har tatt stoffet etter et måltid.

Cefuroximbinding til plasmaproteiner er 33-50%.

Cefuroxime trenger gjennom BBB, krysser morkaken og utskilles i morsmelk.

Cefuroxim metaboliseres ikke i kroppen.

Utskilt av glomerulær filtrering og tubulær sekresjon. Cefuroxim serum nivåer reduseres med dialyse.

T1/2 er 1-1,5 timer

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

Tabletter, filmbelagt hvitt eller nesten hvitt, ovalt, bikonveks, på den ene siden gravert med "GXES5"; på tverrsnittet - kjernen er hvit eller nesten hvit.

Zinnat vurderinger

Latinsk navn: Zinnat. Produsent: Glaxo Operations UK Limited (UK).

Leger om Zinnat antibiotika: Bruk til barn med sår hals, med bronkitt, med bihulebetennelse.

Aktiv ingrediens: Cefuroxim

Zinnat lege anmeldelser

Zinnat

Zinnat (Cefuroxime) er ikke et førstegangs stoff i behandlingen av infeksjonssykdommer i luftveiene og urinorganene hos barn.

I praksis av en barnelege, kommer jeg ofte over Zinnat. Til tross for en rasjonell tilnærming til valget av antibakteriell terapi hos barn, kan den generelle motstanden ikke avbrytes, derfor reserveres legemidler mer og mer ofte.

Hos barn som ofte blir syke, er det ikke tilrådelig å starte med aminopenicilliner. På grunn av ineffektivitet er det høy motstand mot hyppig bruk, selv i en beskyttet versjon (med Clavulanat eller Sulbactam). Deretter bruker jeg makrolider (unntatt azitromycin) eller cephalosporiner av 2-3 generasjoner.
Zinnat er en verdig representant for andre generasjon cephalosporiner, så han er utnevnt.

En hensiktsmessig form for frigjøring i form av en suspensjon og kapsler på 125 og 250 mg for oral administrering utvider mulighetene til legen ved forskrift av dette legemidlet. Suspensjonen har en doseringsskje, som helt utelukker muligheten for en utilsiktet overdose med riktig fortynning av pulveret til fremstilling av ferdig form. Det er nødvendig å fortynne pulveret med vann. rom. temperatur, for å unngå skade på det aktive stoffet.

Det er imidlertid verdt å huske at Zinnat ikke er ufarlig.

Hittil har det vist seg å spille en rolle i forekomsten av antibiotisk assosiert diaré (AAD) i Cefuroxime (den aktive ingrediensen i Zinnat). Nemlig er dette verktøyet på fjerdeplass i listen over antibiotika som forårsaker AMA. Slike diaré er farlig i utviklingen av et vedvarende brudd på tarmbiokenosen hos et barn med dannelse av forstyrrelser i forbindelse med fordøyelsen og generell metabolisme. Slike barn, dessverre, måtte se.

Gitt alle de ovennevnte er Zinnat et reservemedikament som er lett å bruke. Imidlertid bør man ikke glemme effekten på tarmmikrobiomet, og det er nødvendig å umiddelbart ta tiltak for å nive dem: å slutte å ta Zinnat helt eller, når de første tegnene på diaré begynner mens du tar dette legemidlet, begynner du å lære effektive probiotika.

Anmeldelser av Zinnat

Filmbelagte tabletter, Glaxo Operations UK Limited

Indikasjoner for bruk

Cefuroxim-aksetil er et prodrug av den orale formen av antibiotika cefuroxim med en bakteriedrepende virkning mot et bredt spekter av gram-positive og gram-negative bakterier. Cefuroxim er resistent mot β-laktamase.

Legemidlet er indikert for behandling av smittsomme og inflammatoriske sykdommer forårsaket av bakterier som er mottagelige for cefuroxim:

øvre luftveisinfeksjoner, øvre luftveisinfeksjoner, som otitis media, bihulebetennelse, tonsillitt og faryngitt;

nedre luftveisinfeksjoner, som lungebetennelse, akutt bakteriell bronkitt og forverring av kronisk bronkitt;

urinveisinfeksjoner som pyelonefrit, blærebetennelse og uretritt;

infeksjoner av huden og bløtvev, som furunkulose, pyoderma og impetigo;

gonoré: akutt ukomplisert gonorralt uretitt og cervicitt;

behandling av borreliose (Lyme sykdom) på et tidlig stadium og forebygging av de siste stadiene av denne sykdommen hos voksne og barn over 12 år.

Cefuroxim er også tilgjengelig i form av natriumsalt (Zinacef ® medikament) til parenteral administrering. Som en del av trinnterapien anbefales en overgang fra parenteral form til oral form av cefuroksim. Tretapi er indisert ved behandling av lungebetennelse og i forverring av kronisk bronkitt.

Haster! Sår hals i et barn. Zinnat som ga?

Jenter, vi har ondt i halsen ((Legen var foreskrevet AB Zinnat-suspensjonen, som ga det? Vi dro aldri AB. Var 3 år. Og hvem behandlet sår halsen med hva? Takk til alle som reagerte.

Skrevet den 18 april 2015, 22:20

118 kommentarer

Oooochen bitter, liten drikk ikke opp til oppkast, men det hjelper ikke dårlig (dømmer etter vurderinger av andre mødre i gården)

Suspension. Vi var 2,4 da de prøvde å drikke. Jeg prøvde og fortynnet med noe, følte meg enda mer bitterhet.
Andre drakk på en eller annen måte, men min kunne ikke.

LuidmilaM 19. april 2015, 13:24

MEGET GODT, EFFEKTIVT TILBEREDNING. HVIS DU HAR EN BACTERIAL ANGINA (LACUNARISK, FOLLIKULAR) OG IKKE KATARAL (SOM VIRAL INFEKSJON) UTEN ANTIBIOTIKK UTEN ANTIBIOTISK! OG DETTE FORBEREDELSEN VILKEN HELT ANERKENDT HELT I PEDIATRIY. HOVEDEN AT DET IKKE VAR ALLERGI. FØLG DENNE TROK. VELG!

OksanKa 19. april 2015, 13:53

Takk for tilbakemeldingen.

A_nastasiia__ 18. april 2015, 22:24

ceftriaxon, tantum verde, linex

Olalala 18. april 2015, 22:24

Jeg hørte om ham veldig gode anmeldelser

Pchelka 18. april 2015, 22:26

Sår hals (1 år gammel) hadde en sår hals 1 gang og var veldig sterk (med trafikkorker), hun skrek da hun svelget og temperaturen var høy. På den tiden hjalp Angingheel med å irrigere halsen med traumel i ampuller (legen foreskrev oss å fortynne den med vann i en viss andel, og deretter skylle halsen fra en sprøyte uten en nål 1 ml), pluss Tandum Verde-sprøyting.
Zinnat, den yngste, ga også, men ikke da, med ondt i halsen, men for et år siden med mistanke om lungebetennelse. Herdet raskt.

takimona 18. april 2015 23:10

Min medarbeider, 10,5 måneder gammel, drakk nylig Zinat-pulver. Etter 5 dager ble resultatet, men Ceftriaxone, den eldste med quinsy, prikket. Det hjelper 100%. Ofte tok flemoxin solyutab, et antibiotikum for halsen, datteren absorbert (ikke velsmakende), men veldig effektiv.

Reinbow 18. april 2015, 23:15

Jeg voksen etter dette flemoksinet i lang tid ble restaurert... passet meg ikke i det hele tatt (

Konfetik 18. april 2015, 22:28

Du kan skrive inn en sprøyte og gi litt og drikke den, så legen anbefaler at du gir hele dosen i en halv time.

Anuta80 18. april 2015, 22:36

vi drakk. veldig bra tempera. falt på dag 2, bli frisk)

OksanKa 18. april 2015, 22:43

Takk, send min mann til apoteket..

Juliiiii 18. april 2015, 22:36

Drikker rikelig, du vet fortsatt ikke hvordan du skal skylle, det betyr at du trenger å drikke litt, men hvert 15. minutt. Uzvar, te, varm melk. Legg litt melk til melk (det hjelper veldig bra.) Jeg vil ikke si for antibiotika, jeg har ikke noe minne for stoffene, hver gang de skrev ut en ny, men det hjalp meg hele tiden, jeg tror det blir lettere for deg også. Angina er en ting som etter et antibiotika letter det umiddelbart. Jeg gjorde flere ganger uten dem, men barnet vet hvordan å gurgle, det er veldig vanskelig, gurgle uendelig, men vi hopper over antibiotika. Du helse og rask gjenoppretting. Damn vår på gaten, og våre barn med forkjølelse ((((

Zinn for barn vurderinger

Melding gitzerai »Fre 21 Juni 2013 07:09

I dette tilfellet forstår jeg absolutt ikke logikken til våre leger. er det fortsatt forståelig å styrke det anbefalte antibiotika på grunn av lik behandling i nyere tid, men for å svekke den?

Barneleggen selv skrev denne augmentin, jeg tenkte ikke på det, jeg har et stykke papir på bordet hvor augmentin er skrevet i håndskriftet hennes - og ikke mer antibiotika. Også er injeksjonsretningen med zinnat. Jeg fortalte henne umiddelbart at jeg ikke ville ta babyens skudd, vi ville drikke (og jeg nektet å ta røntgenstråler). Hun sa hva du vil. dvs. for de papirene jeg har i hendene mine - Augmentin er foreskrevet for oss. men fra Laura finner jeg ut at hun foreskrev Zinnat på kortet! og hva er dette kortet for meg? Jeg vet ikke hva som er skrevet der, kortet er alltid med legen. vi gir det ikke.
de forklarer alt på samme måte: årsakene til utnevnelsen av zinnat: var de på sykehuset? hva ga de deg? la oss tildele det samme. De sier alle det: Hva var huslegen (som ikke kunne se datterens syke tann, noe som førte til at halsen hennes ble rød og hadde vondt i halsen - vi dro ikke Zinnat, vi gikk til tannlegen da kinnet var hovnet) at legen var fra en polyklinisk.

Dessverre er det tredje dagen i antibiotikumet, men temperaturen er fortsatt høy, og hun går av med store vanskeligheter, jeg vet ikke hvor jeg skal løpe, mannen min kan være enig på sykehuset for å sjekke regningen, leger er mer erfarne der. skjønt. Om hva jeg så i barns smittsomme sykdom. Jeg har ingen illusjoner om våre leger, dårlige lille jente, jeg er ikke redd for å behandle (spesielt behandlingen er startet, men det hjelper ikke på veien), og jeg vil heller ikke gi medisinske forsøk på henne, de vil bare gå over antibiotika til de går forbi selv, eller våre leger gis ikke at alle de komplette middelalderen er foreskrevet - sølvpreparater, denne bioparoxen, som ikke en eneste person noensinne har sett, slik at de føler seg bedre, synupret et barn med en rasende mengde alkohol og en ambulanse som offisielt slår ned temperaturen bare alkohol VYM rubbing - det er vanligvis hinsides enhver sunn fornuft, generelt, alt trist.

fra begynnelsen tenkte jeg at viruset, du ikke legger til å dra til legene, slik at antibiotika ikke er foreskrevet. På 3. dag var det en stor forbedring: temperaturen var normal, konjunktivitt gikk ned, selv snot var mindre, men den fjerde ble verre, og jeg dro barnet til "filteret" (oh, vårt filter er en egen horrorfilm). for i dag. datter har vært syk i en uke (syvende dag), denne tredje dagen av opptak Augmentin, forbedringer: konjunktivitt passert snørr ut rikelig purulent bli gjennomsiktig og brunt (det virker for meg en finger plukker åpne opp blod inne i nesen), rennende gjennomsiktig zhizhitsa, så brun. men temperaturen er fortsatt høy, og det skremmer meg. Vi har allerede avsluttet en flaske panadol, og det kan ikke bli gitt i lang tid, så jeg vet ikke hvordan jeg vil slå ned temperaturen der, til 39 stiger jevnt om natten. allerede slått på klimaanlegget, slik at det var kult i hallen, på gaten +30.

Takk for svaret.

Lagt etter 3 minutter 26 sekunder:

oh ja, jeg glemte å si det av symptomene min datter fortsatt har sår hals belagt med pus.
og nå har mannen min og jeg det samme: purulent tonsillitt, men ingenting mer. Selv temperaturen er ikke høy.

antibiotikum zinnat

På sidene i prosjektet Mail.ru Barn er ikke tillatt kommentarer som bryter loven i Russland, samt propaganda og anti-vitenskapelige uttalelser, reklame, fornærmelser forfattere av publikasjoner, andre panelister og moderatorer. Alle meldinger med hyperkoblinger slettes også.

Brukerkontoer som systematisk bryter med reglene vil bli blokkert, og alle meldinger igjen vil bli slettet.

Hvis du merker en melding som bryter disse reglene, klikker du på "Rapporter" -knappen. Moderatorer ved første anledning vil være oppmerksom på ham.

Kontakt administrasjonen av prosjektet er mulig gjennom tilbakemeldingsskjemaet.

Purulent bihulebetennelse.

Jeg ble foreskrevet for å drikke Zinnat. Siden jeg var allergisk mot flemoksin, og han var som en penicillin (jeg kunne gå galt). Og mer, Polydex ble sprøytet 4 ganger om dagen. Disse er to antibiotika + hormon + vasokonstrictor. Men dette er fordi jeg hadde mye pus. Hvis det er mindre, er det mulig å izofru. Vel, jeg forteller deg om meg selv, ikke for råd.

Skyll nesen med saltvann. Massasje gjør det. Det hjelper.
Sinupret er også bra, det fjerner hevelse og gir en god utstrømning fra bihulene. 15.01.2006 15:50:49, Murka

Zinnat

Tabletter, filmdrasjerte hvite eller nesten hvite, ovale, bikonvekse, på den ene siden gravert med "GX ES5"; I tverrsnitt er kjernen hvit eller nesten hvit.

Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose ** - 47,51 mg, kroskarmellosnatrium - 20 mg, natriumlaurylsulfat - 2,25 mg, vegetabilsk olje, hydrogenert - 4,25 mg, kolloidalt silisiumdioxid - 0,63 mg.

Sammensetningen av filmen: Hypromellose - 5,55 mg propylenglykol - 0,33 mg metylparahydroksybenzoat - 0,06 mg propylparahydroksybenzoat - 0,04 mg, fargestoff Opaspray White - 1,52 mg (Hypromellose - 3% titandioksyd - 36% Natriumbenzoat - 0,1%).

10 stk. - blemmer (1) - pakker kartong.

Tabletter, filmbelagt hvit eller nesten hvit, oval, bikonveks, på den ene siden gravert med "GX ES7"; I tverrsnitt er kjernen hvit eller nesten hvit.

Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose ** - 95,03 mg, kroskarmellosnatrium - 40 mg, natriumlaurylsulfat - 4,5 mg, vegetabilsk olje, hydrogenert - 8,5 mg, kolloidalt silisiumdioxid - 1,25 mg.

Sammensetningen av filmen: Hypromellose - 7,4 mg, propylenglykol - 0,44 mg metylparahydroksybenzoat - 0,07 mg propylparahydroksybenzoat - 0,06 mg, fargestoff Opaspray White - 2,03 mg (Hypromellose - 3% titandioksyd - 36% Natriumbenzoat - 0,1%).

10 stk. - blemmer (1) - pakker kartong.

* Mengden cefuroxim-aksetil er justert avhengig av renheten til substansserien som brukes.
** mengden av mikrokrystallinsk cellulose er justert for å opprettholde en konstant masse av kjernen.

Cefuroxim-aksetil er en forløper for cefuroxim, et antibiotikum av gruppe II-cephalosporiner med en bakteriedrepende effekt. Cefuroxim er aktiv mot et bredt spekter av patogener, inkludert β-laktamase-produserende stammer. Cefuroxim er resistent mot bakteriell p-laktamase, derfor effektiv mot ampicillinresistente eller amoksicillin-resistente stammer.

Den baktericide virkningen av cefuroxim er assosiert med undertrykket av syntesen av bakteriell cellevegg som følge av binding til hovedmålproteinene.

Utbredelsen av oppnådd resistens mot cefuroximbakterier varierer avhengig av regionen og over tid kan visse typer mikroorganismer være svært resistente. Det er foretrukket å ha lokale følsomhetsdata, spesielt ved behandling av alvorlige infeksjoner.

Cefuroxim er aktiv in vitro mot mikroorganismer oppført nedenfor.

Bakterier er vanligvis utsatt for cefuroksim

Gram-positive aerobe: Staphylococcus aureus (stammer som er følsomme overfor meticillin) 1, koagulase-negative stafylokokker (stammer som er følsomme overfor meticillin), Streptococcus pyogenes 1, β-hemolytiske streptokokker.

Gram-negative aerobe: Haemophilus influenzae-1, inkludert de ampicillin-resistente stammer, Haemophilus parainfluenzae 1, Moraxella catarrhalis 1, Neisseria gonorrhoeae-1, inkludert produserende stammer ikke produserer penicillinase.

Gram-positive anaerober: Peptostreptococcus spp., Propionibacterium spp., Spirochetes, Borrelia burgdorferi 1.

Bakterier for hvilke ervervet cefuroximresistens er mulig

Gram-positive aerober: Streptococcus pneumoniae 1.

Gram-negative aerobe:.. Citrobacter spp, med unntak av Citrobacter freundii, Enterobacter spp, med unntak av Enterobacter aerogenes og Enterobacter cloacae, Escherichia coli ett, Klebsiella spp, inklusive Klebsiella pneumoniae 1, Proteus mirabills, Proteus spp, bortsett fra Proteus penneri og Proteus.. vulgaris, Providencia spp.

Gram-positive anaerober: Clostridium spp., Med unntak av Clostridium difficile.

Gram-negative anaerober: Bacteroides spp., Med unntak av Bacteroides fragilis, Fusobacterium spp.

Bakterier med naturlig resistens mot cefuroxim

Gram-positive aerober: Enterococcus spp., Inkludert Enterococcus faecalis og Enterococcus faecium, Listeria monocytogenes.

Gram-negative aerober: Acinetobacter spp., Burkholderia cepacia, Campylobacter spp., Og andre.

Gram-positive anaerober: Clostridium difficile.

Gram-negative anaerober: Bacteroides fragilis.

Annet: Chlamydia spp., Mycoplasma spp., Legionella spp.

1 For disse bakteriene ble den kliniske effekten av cefuroxim demonstrert i kliniske studier.

Etter inntak av cefuroksy absorberes aksetil fra mage-tarmkanalen og hydrolyseres raskt i tynntarmens slimhinne og i blodet, og frigir cefuroxim. Optimal absorpsjon av cefuroxim-aksetil i form av filmdrasjerte tabletter oppnås når legemidlet tas straks etter et måltid. Cmax cefuroxim (2,1 mg / l for en dose på 125 mg, 4,1 mg / l for en dosering på 250 mg, 7,0 mg / l for en dose på 500 mg) blir observert på omtrent 2-3 timer mens du tar stoffet under et måltid.

Binding til plasmaproteiner er ca. 33-50% og avhenger av bestemmelsesmetoden.

Cefuroxim metaboliseres ikke.

T1/2 er 1-1,5 timer. Cefuroxim utskilles ved glomerulær filtrering og tubulær sekresjon.

Farmakokinetikk i spesielle pasientgrupper

Cefuroxim farmakokinetikk ble studert hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon av varierende alvorlighetsgrad. T1/2 cefuroxim øker etter hvert som nedsatt nyrefunksjon, som ligger til grunn for anbefalingene for korreksjon av doseringsregimet for denne pasientgruppen. Hos pasienter på hemodialyse vil minst 60% av den totale mengden cefuroxim som er tilstede i kroppen ved tidspunktet for dialyse, bli fjernet i løpet av 4-timers dialyseperioden. Dermed bør en ytterligere enkeltdose cefuroxim administreres etter fullføring av hemodialyseprosedyren.

Behandling av infeksiøse og inflammatoriske sykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for stoffet:

- infeksjoner i øvre luftveier, øvre luftveier (otitis media, bihulebetennelse, tonsillitt, faryngitt);

- infeksjoner i nedre luftveier (inkludert lungebetennelse, akutt bakteriell bronkitt og forverring av kronisk bronkitt);

- urinveisinfeksjoner (inkludert pyelonefrit, blærebetennelse, uretritt);

- infeksjoner i huden og bløtvev (inkludert furunkulose, pyoderma, impetigo);

- gonoré: akutt ukomplisert gonorralt uretitt og cervicitt;

- behandling av borreliose (Lyme sykdom) på et tidlig stadium og forebygging av de seneste stadiene av denne sykdommen hos voksne og barn over 12 år.

Cefuroxim er også tilgjengelig i form av natriumsalt (Zinacef ® medikament) til parenteral administrering. Dette tillater behandlet terapi ved bruk av overgangen fra parenteral form til oral form av cefuroxim, dersom det foreligger kliniske indikasjoner på dette.

Om nødvendig er trinnterapi indisert ved behandling av lungebetennelse og ved forverring av kronisk bronkitt.

Sensibiliteten til bakterier til cefuroxim varierer etter region og over tid. Hvor det er mulig, bør det tas hensyn til lokale følsomhetsdata.

- barns alder opptil 3 år (for barn fra 3 måneder til 3 år, stoffet Zinnat, granulater til fremstilling av suspensjoner for oral administrasjon);

- Overfølsomhet overfor beta-laktamantibiotika (spesielt til cefalosporin-antibiotika, penicilliner og karbapenem i historien).

Forsiktighet må utvises når det brukes hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon; sykdommer i mage-tarmkanalen (inkludert i historien, så vel som ulcerøs kolitt); hos gravide og under amming.

Standardbehandlingstiden er 7 dager (kan variere fra 5 til 10 dager). For optimal absorpsjon bør stoffet tas etter måltider.

Emne: Hvordan gir du Zinnat et barn å drikke det?

Temaalternativer

Barn Zinnat, granulat, til fremstilling av suspensjoner. Oppløst i henhold til instruksjonene, holdbarheten helt frem til 2017.
Den består av sukrose og tutti-frutti (forresten er det også mange ting i enterofuril, men det smaker bueee).
Fra mitt synspunkt er denne suspensjonen ikke helt bueee, men den bittere og ubehagelige konsistensen. Men i prinsippet kan du ta, ikke horror, horror. Og barnet viser seg allerede

Pappa kjørte til apoteket om morgenen, kjøpte piller. Jeg forklarte. hvordan man svelger, hvordan man drikker Jeg forsto alt, var utrolig glad for at de ikke tvang suspensjonen for å gjøre noe mer; Vi har allerede krympet, tror vi. Alt, nå og tabletten vil ikke gi. Men nei, grimmet han, skyllet ned og krevde en annen pille - slik at, som hos voksne!

Barn Zinnat, granulat, til fremstilling av suspensjoner. Oppløst i henhold til instruksjonene, holdbarheten helt frem til 2017.
Den består av sukrose og tutti-frutti (forresten er det også mange ting i enterofuril, men det smaker bueee).
Fra mitt synspunkt er denne suspensjonen ikke helt bueee, men den bittere og ubehagelige konsistensen. Men i prinsippet kan du ta, ikke horror, horror. Og barnet viser seg allerede

Pappa kjørte til apoteket om morgenen, kjøpte piller. Jeg forklarte. hvordan man svelger, hvordan man drikker Jeg forsto alt, var utrolig glad for at de ikke tvang suspensjonen for å gjøre noe mer; Vi har allerede krympet, tror vi. Alt, nå og tabletten vil ikke gi. Men nei, grimmet han, skyllet ned og krevde en annen pille - slik at, som hos voksne!

Barn Zinnat, granulat, til fremstilling av suspensjoner. Oppløst i henhold til instruksjonene, holdbarheten helt frem til 2017.
Den består av sukrose og tutti-frutti (forresten er det også mange ting i enterofuril, men det smaker bueee).
Fra mitt synspunkt er denne suspensjonen ikke helt bueee, men den bittere og ubehagelige konsistensen. Men i prinsippet kan du ta, ikke horror, horror. Og barnet viser seg allerede

Pappa kjørte til apoteket om morgenen, kjøpte piller. Jeg forklarte. hvordan man svelger, hvordan man drikker Jeg forsto alt, var utrolig glad for at de ikke tvang suspensjonen for å gjøre noe mer; Vi har allerede krympet, tror vi. Alt, nå og tabletten vil ikke gi. Men nei, grimmet han, skyllet ned og krevde en annen pille - slik at, som hos voksne!

mb Likevel bære denne suspensjonen til apoteket?
Ikke i form av penger å kreve, men for å kontrollere kvaliteten, plutselig er noe galt med medisin og levering.
Slik at ingen ble skadet.

Tabletter 125 og 250 mg, Zinnat-suspensjon for barn: instruksjoner, pris og omtaler

I denne medisinske artikkelen kan du finne med stoffet Zinnat. Instruks for bruk vil forklare i hvilke tilfeller du kan ta injeksjoner eller tabletter, som hjelper medisinen, hvilke indikasjoner på bruk, kontraindikasjoner og bivirkninger. Anmerkningen presenterer frigivelsesformen av legemidlet og dets sammensetning.

I artikkelen kan leger og forbrukere bare legge igjen reelle omtaler om Zinnat, hvorfra du kan finne ut om medisinen bidro til behandling av angina, pyelonefrit, bronkitt og andre infeksjoner hos voksne og barn, som det foreskrives for mer. Håndboken viser analoger av Zinnat, prisen på stoffet i apotek, samt bruken av den under graviditeten.

Andre generasjons antibiotika for cephalosporin medisiner er Zinnat. Bruksanvisning foreskriver at du tar tabletter 125 mg og 250 mg, granulater for fremstilling av en antibiotisk suspensjon for behandling av bakterielle infeksjoner.

Frigi form og sammensetning

Legemidlet er tilgjengelig i følgende doseringsformer:

1. Tabletter Zinnat har en oval form, hvit farge og en jevn, bikonveks overflate. De er dekket med et skall. Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er cefuroxim, innholdet i en tablett kan være 125 og 250 mg. Den inneholder også tilleggskomponenter.

Tablettene er pakket i en blister på 5 og 10 stykker. Kartongpakningen inneholder 1 eller 2 blister og instruksjoner for bruk av stoffet.

2. Granuler til fremstilling av suspensjoner for oral administrering (noen ganger feilaktig kalt sirup). Farge - hvit eller nesten hvit. Etter fortynning dannes en hvit eller lysegul suspensjon, som har en fruktig aroma. Inneholder granulat i flasker med mørkt glass, 125 mg / 5 ml. Beholderen er lukket med en plasthette utstyrt med en anti-manipuleringsanordning. En scoop er også satt inn i kartongboksen.

Granulatene hvorfra Zinnat-suspensjonen fremstilles, inneholder cefuroxim-aksetil som et aktivt stoff, samt tilleggsstoffer: stearinsyre, sukrose, aspartam, acesulfamkalium, povidon K30, xantangummi, smaksstoff.

Farmakologisk aktivitet

Den aktive ingrediensen Zinnat cefuroxime er svært resistent mot bakteriell laktamase, og er den mest effektive mot et bredt spekter av patogener, inkludert amoksycyklin-resistente og ampicillin-resistente stammer.

Den baktericide effekten av cefuroxim skyldes undertrykkelsen av syntesen av bakterielle cellevegger som et resultat av binding til målproteiner. Etter inntak absorberes Zinnat antibiotika langsomt fra fordøyelseskanalen, raskt hydrolyserer i slimhinnen i tynntarmen og blodet, og frigir cefuroxim.

Den aktive ingrediensen trer inn i moderkaken, BBB og utskilles sammen med morsmelk. Maksimal konsentrasjon av cefuroxim i blodplasma er observert i 2-4 timer etter inntak. Stoffet gjennomgår ikke metabolske prosesser og utskilles uendret av urinsystemet.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper Zinnat? Zinnat tabletter og suspensjon er indikert for bruk med det formål å utsette et bredt spekter av gram-positive og gram-negative bakterier. Det brukes til å behandle smittsomme inflammatoriske sykdommer forårsaket av bakterier som er følsomme for cefuroxim:

  • peritonitt;
  • sepsis;
  • Lyme sykdom i tidlig stadium, forebygging av utviklingen av sent stadiumene av denne sykdommen hos pasienter fra 12 år;
  • smittsomme sykdommer i nedre luftveier (bronkitt, lungebetennelse, forverring av kronisk form av bronkitt);
  • smittsomme sykdommer i urinveiene (pyelonefrit, blærebetennelse, uretritt, etc.);
  • gonoré;
  • sykdommer av smittsomt bløtvev og hud (furunkulose, pyoderma, etc.);
  • smittsomme sykdommer i øvre luftveier og øvre luftveier (bihulebetennelse, otitis media, faryngitt, etc.);
  • hjernehinnebetennelse.

Instruksjoner for bruk

Zinnat for voksne er foreskrevet i en enkelt dose i gjennomsnitt 250 mg, hyppigheten av administrasjon er 2 ganger daglig.

  • For alvorlige infeksjoner i nedre luftveier, foreskrives 500 mg 2 ganger daglig. med infeksjoner av mild og moderat alvorlighetsgrad - 250 mg 2 ganger daglig.
  • Med urinveisinfeksjoner er 125 mg foreskrevet 2 ganger daglig, med pyelonefrit - 250 mg 2 ganger daglig.
  • Ved behandling av ukomplisert gonoré, administreres 1 g en gang.
  • Med Lyme sykdom hos voksne og barn over 12 år - 500 mg 2 ganger daglig i 20 dager.

Barn under 12 år kan foreskrive legemidlet i form av suspensjon. Gjennomsnittsdosen for barn med de fleste infeksjoner er 1 tablett (125 mg), 2 ganger daglig.

  • Ved alvorlige infeksjoner eller otitis media hos barn i alderen 2 år og eldre, er gjennomsnittlig dose 1 tablett (250 mg) eller 2 tabletter (125 mg) 2 ganger daglig.
  • Ved infeksjonssykdommer av mild og moderat alvorlighetsgrad, etableres en enkelt dose med en hastighet på 10 mg / kg kroppsvekt.
  • Med otitis media og alvorlige infeksjoner, settes en enkelt dose med en hastighet på 15 mg / kg.

Mottak frekvens - 2 ganger om dagen. Maksimal daglig dose er 500 mg. Medisinens varighet er i gjennomsnitt 7 dager (5-10 dager). Legemidlet anbefales å tas etter måltider.

Kontra

I følge instruksjonene er Zinnat ikke utnevnt når:

  • overfølsomhet overfor cephalosporiner;
  • graviditet;
  • blødning og sykdommer i fordøyelseskanalen;
  • amming;
  • allergiske reaksjoner på penicilliner.

Zinnat antibiotika er ikke anbefalt for barn yngre enn 3 måneder.

Bivirkninger

Utviklingen av bivirkninger etter starten av Zinnat-piller er vanligvis ikke uttalt, de har en reversibel utvikling og forsvinner etter seponering av legemidlet. Uønskede reaksjoner kan utvikles fra ulike organer og systemer:

  • Lever og galdevev - en reversibel økning i blodnivået av levertransaminaser, som indikerer skade på hepatocytter (leverceller), sjelden - hepatitt (betennelse i leveren) og kolestatisk gulsott.
  • Allergiske reaksjoner - utslett på huden, kløe, urtikaria (et spesifikt utslett som ligner en brennstoff). Mindre vanlige kan angioødem i Quincke ødem (signifikant hevelse i ansikt og kjønnsorganer), samt alvorlig systemisk allergisk reaksjon i form av anafylaktisk sjokk (markert reduksjon i blodtrykk med utvikling av multippel organsvikt) utvikles.
  • Fordøyelsessystemet - magesmerter, kvalme og sporadisk oppkast.
  • Hud og subkutant vev - erytem multiforme (utseende av lesjoner på huden i form av røde flekker av forskjellige former og størrelser), Stevens-Johnson syndrom og toksisk epidermal nekrolyse (alvorlig hudskade ved cellens død).
  • Nervesystemet - hodepine og svimmelhet.
  • Blod og rødt beinmarg - eosinofili (økning i blodnivåer av eosinofiler - immunitetsceller ansvarlig for allergiske reaksjoner), mindre sannsynlig å utvikle trombocytopeni (reduksjon i blodplatefrekvens) og leukopeni (reduksjon i leukocyttall).

Ved bivirkninger avbrytes legemidlet.

Barn, graviditet og amming

Zinnat brukes med forsiktighet i første trimester av graviditet og under amming. I eksperimentelle studier har ikke stoffets embryotoksiske og teratogene virkninger blitt fastslått.

Bruk til barn

Anmeldelser av Zinnate for barn som forlater foreldre viser at dette antibiotikumet for barn brukes ofte og med hell. I utgangspunktet foreskrives barn en suspensjon, hvor administrasjonen som effektivt lindrer barnets tilstand.

Det er viktig at instruksjonen om suspensjon for barn følges tydelig. Det bør tas i betraktning at tablettene ikke er foreskrevet for barn under 3 år, suspensjon - barn under 3 måneder.

Spesielle instruksjoner

Legemidlet er foreskrevet med ekstrem forsiktighet i nærvær av en historie med allergiske reaksjoner på beta-laktam-antibiotika. Under behandling anbefales det å periodisk overvåke nyres funksjon.

Tabletter er ikke foreskrevet for pasienter som har problemer med å svelge, da de ikke kan knuses eller tygges. 5 ml suspensjon inneholder 0,5 XE, som bør vurderes når man forskriver medisinen for diabetes mellitus.

Zinnat kan forårsake svimmelhet og hodepine, så vær forsiktig når du kjører kjøretøy eller andre mekanismer, eller å nekte å jobbe i det hele tatt, noe som krever økt konsentrasjon og oppmerksomhet.

Drug interaksjoner

Zinnat kan påvirke tarmmikrofloraen, og dette fører til en reduksjon i østrogenreabsorpsjon. Som et resultat reduseres effekten av hormonelle orale prevensjonsmidler.

Godkjennelse av Zinnat påvirker ikke den kvantitative bestemmelsen av kreatininet ved alkalisk-pikratmetoden.

Ved samtidig bruk med sløyfeuretika, tubulær sekresjon, reduseres renal clearance, konsentrasjonen av cefuroxim i plasma øker, så vel som dets halveringstid.

Når det tas samtidig med diuretika og aminoglykosider øker sannsynligheten for nefrotoksiske effekter.

Siden på grunn av ferrocyanid-testen er et falsk-negativt resultat mulig å bestemme nivået av glukose i blodet, og det er ønskelig å anvende heksokinase- eller glukoseoksidasemetoder i plasma.

Analoger av Zinnat Medisin

Strukturen bestemmer analogene:

  1. Tsetil Lupin.
  2. Cefuroxim-aksetil.
  3. Ketotsef.
  4. Cefroxim J.
  5. Tsefurabol.
  6. Proxy.
  7. RRF.
  8. Aksosef.
  9. Zinoksimor.
  10. Antibioksim.
  11. Zinatsef.
  12. Super.
  13. Cefuroximnatrium er sterilt.
  14. Cefuroksim.
  15. Cefuroximnatrium.
  16. Atsenoveriz.
  17. Aksetin.
  18. Tsefurus.

Ferieforhold og pris

Den gjennomsnittlige kostnaden for Zinnat (suspensjon 50 ml) i Moskva er 297 rubler. Resept.

Oppbevar legemidlet på et tørt sted ved en temperatur på ikke mer enn 30 C. Holdbarheten til tabletter - 3 år og granuler - 2 år. Den ferdige suspensjonen kan oppbevares i kjøleskapet i opptil ti dager.